PIRMIEJI UŽKANDŽIAI:- Krabų lazdelių suktinukai bulvių tešloje su pikantišku padažu.
Traškūs, švelniai jūrinio skonio, su pikantišku kremu – šiltas Kūčių akcentas.
- „Spring Roll“ tešlos suktinukai su keptų daržovių įdaru ir „Sweet Chilli“ padažu.
Trapūs, spalvingi, su subtiliu azijietišku prisilietimu.
ŽUVIES IR DARŽOVIŲ PATIEKALAI:- Silpnai sūdytos silkės filė su marinuotais svogūnais, linų aliejumi ir džiovintomis spanguolėmis.
Subtili klasika – tradicinis Kūčių skonis su rūgštelės ir saldumo pusiausvyra.
- Silkės filė su keptų burokėlių ir džiovintų slyvų pagardu, paskanintu veganišku majonezu.
Sodrus, saldžiarūgštis, elegantiškai derantis su švelnia silke.
- Atlantinės menkės galantinas (slėgtainis) su citrininiu aioli padažu.
Lengvas, subtilaus skonio užkandis su gaiviu citrininiu kremu.
- Keptos jūros lydekos užkandis su raugintų šparaginių pupelių salotomis.
Sultinga, auksine plutele apkepta jūros lydeka patiekiama su gaiviomis, švelniai rūgštelėjusiomis šparaginių pupelių salotomis – harmoningas šventinis derinys.
- Perlinių kruopų salotos su keptais grybais ir lazdynų riešutais.
Žemės aromatų kupinos, su švelniu riešutų salstelėjimu – sotus, šiltas ir jaukus Kūčių patiekalas.
- Šviežių daržovių ir plėšyto tuno salotos su žolelių – Dijon garstyčių padažu.
Lengvos, gaivios, harmoningos – švelni pusiausvyra tarp daržovių ir jūros skonio.
MIELINIAI IR SALDŪS PATIEKALAI:- Mielinės bandelės su grikių ir keptų grybų įdaru.
Purios, kvapnios, kupinos miško aromato – šiltas Kūčių stalo akcentas.
- Mielinės bandelės su troškintų kopūstų įdaru.
Klasikinės, kvapnios, su švelniai karamelizuotais raugintais kopūstais – tradicinė šventės dalis.
- Naminė duona su moliūgų sėklomis.
Kvapni, gardi, puikiai dera prie visų Kūčių valgių.
Tradiciniai, traškūs, kvepiantys aguonomis – mažieji Kūčių simboliai.
Drėgnas, subtiliai saldus, su medaus ir apelsino nata – šventės pabaigos desertas.