MENIU
KAS ĮEINA Į PASIŪLYMĄ?
PIRMIEJI UŽKANDŽIAI:

  • Krabų lazdelių suktinukai bulvių tešloje su pikantišku padažu. ( 14 vnt )
Traškūs, švelniai jūrinio skonio, su pikantišku kremu – šiltas Kūčių akcentas.

  • „Spring Roll“ tešlos suktinukai su keptų daržovių įdaru ir „Sweet Chilli“ padažu. ( 14 vnt )
Trapūs, spalvingi, su subtiliu azijietišku prisilietimu.


ŽUVIES IR DARŽOVIŲ PATIEKALAI:

  • Silpnai sūdytos silkės filė su marinuotais svogūnais, linų aliejumi ir džiovintomis spanguolėmis. ( 600g + garnyras)
Subtili klasika – tradicinis Kūčių skonis su rūgštelės ir saldumo pusiausvyra.

  • Silkės filė su keptų burokėlių ir džiovintų slyvų pagardu, paskanintu veganišku majonezu. ( 600g + garnyras)
Sodrus, saldžiarūgštis, elegantiškai derantis su švelnia silke.

  • Atlantinės menkės galantinas (slėgtainis) su citrininiu aioli padažu. ( 600 g. + garnyras )
Lengvas, subtilaus skonio užkandis su gaiviu citrininiu kremu.

  • Keptos jūros lydekos užkandis su raugintų šparaginių pupelių salotomis. ( 600 g + garnyras )
Sultinga, auksine plutele apkepta jūros lydeka patiekiama su gaiviomis, švelniai rūgštelėjusiomis šparaginių pupelių salotomis – harmoningas šventinis derinys.

  • Perlinių kruopų salotos su keptais grybais ir lazdynų riešutais. ( 600g )
Žemės aromatų kupinos, su švelniu riešutų salstelėjimu – sotus, šiltas ir jaukus Kūčių patiekalas.

  • Šviežių daržovių ir plėšyto tuno salotos su žolelių – Dijon garstyčių padažu.( 600g )
Lengvos, gaivios, harmoningos – švelni pusiausvyra tarp daržovių ir jūros skonio.


MIELINIAI IR SALDŪS PATIEKALAI:

  • Mielinės bandelės su grikių ir keptų grybų įdaru. ( 9 vnt )
Purios, kvapnios, kupinos miško aromato – šiltas Kūčių stalo akcentas.

  • Mielinės bandelės su troškintų kopūstų įdaru. ( 9 vnt. )
Klasikinės, kvapnios, su švelniai karamelizuotais raugintais kopūstais – tradicinė šventės dalis.

  • Naminė duona su moliūgų sėklomis. ( 550g )
Kvapni, gardi, puikiai dera prie visų Kūčių valgių.

  • Kūčiukai. ( 300g )
Tradiciniai, traškūs, kvepiantys aguonomis – mažieji Kūčių simboliai.

  • Naminis aguonų pyragas. ( 600g )
Drėgnas, subtiliai saldus, su medaus ir apelsino nata – šventės pabaigos desertas.


PAGRINDINĖ INFORMACIJA
  • Galima užsisakyti papildomai:
    - Įdarytas karpis (apie 1,300 kg.) - 24 eur.
    - Įdaryta višta (apie 2 kg.) - 30 eur.
    - Pasiflorų tortas su grietinėle ir traškiu karamelės sluoksniu (1 kg.) - 22 eur.
  • Atidavimo laikas: gruodžio 24 d.
    Užsakymus atvežame su busiukais į stovėjimo aikšteles iš kur patogiau JUMS pasiimti (taip pat mūsų būstinėje galima pasiimti Jums patogiu laiku)

    1. Geležinkeliečių g. 1, Valčiūnų kaimas. 12:00-17:00
    2. Kalvarijų g. 168, Vilnius. 16:00-16:30
    3. BIG Ukmergės g., Vilnius 12107. 16:00-16:30
    4. Islandijos pl. 32, Kaunas 16:00 - 16:30
    5. Pristatymas į namus tik VILNIUJE (už papildomą 7€ mokestį). Atidavimo laikas 12:00-18:00
Dėmesio užpildžius užklausą ir negavę laiško į paštą prašome patikrinti spam skiltį
Mūsų kontaktai
+370 614 13911
uzsakymai@valciunai.lt
DIRBAME NUO 08:00 iki 17:00
Palikite savo telefono numerį ir mes susisieksime su Jumis!
Arba paskambinkite mums Jūs:
+37061413911
Made on
Tilda